I Kirkegata 2 vil vi skape et hjem for fremtiden. Her vil det bo mennesker i ulike stadier av livet og med forskjellige behov. Kirkegata 2 har med sin utsøkte beliggenhet den beste tilgjengelighet til alle byens fasiliteter.
Fellesarealet dagslys

I tilknytning til Kirkegata 2 etableres det et servicesenter i Østre Strandgate 34/ 36 med klubbrom og gjesterom som beboerne kan benytte seg av. I klubbrommet kan du treffe naboene dine til for eksempel en kopp kaffe, og det vil være ferske dagsaviser, ukeblader - og et utvalg bøker som kan lånes med hjem. I klubblokalet vil det bli lagt opp til forskjellige arrangementer, som spillkvelder, intimkonserter og annet som du selv kan være med på å foreslå. Du skal også ha mulighet til å ta med deg gjester i klubbrommet - og gjerne bruke det som et sted å møtes før du går ut andre steder på byen. Du vil også selv kunne reservere klubbrommet til egne private arrangementer, som bursdager, bryllup etc .

I Østre Strandgate 34/ 36 vil det også etableres et fullverdig medisinsk senter med minst 2-3 allmennleger og kontor for hjemmesykepleie, som drives av en profesjonell aktør med fartstid i bransjen. Leilighetseiere i Kirkegata 2 vil få prioritet til disse tjenestene og det skal være mulig å få hjemmebesøk av legene. Tilgjengelig på dagtid.

Det vil være to gjesterom i servicebygget som blir smakfult innredet. Disse vil du som beboer ha første prioritet til og kan bestille dem dersom du får venner eller familie på besøk. På denne måten er du ikke begrenset avplassen i din egen leilighet- og kanskje er det litt godt å ha hjemmet sitt for seg selv om du har gjester på besøk.

Ikke alle leilighetseiere vil ønske å benytte seg av tjenestetilbudet i servicebygget. Derfor er tjenestene prisbelagt i henhold til bruk. Likevel betales kr 1000,- pr leilighet pr mnd til servicebygget for bruksrett til Klubblokalet, gjesterommene samt prioritet til tjenestene.